"ИВЕТ" ЕООД - вкусът който обичам!
Всички права запазени "Ивет" ЕООД 2006 (c)
WebMaster

Новини
.:: Всички новини ::.
.:: Архив новини ::.

"ИВЕТ" със злато и от столичната "МЕСОМАНИЯ 2006" by Admin (07-12-2006)
Шуменската фирма прави най - добрата луканка, оцениха я потребителите
Вестник 24 часа от 23 ноември 2006 г.
Най - добрата луканка в страната тази година се прави в шуменската фирма "ИВЕТ". Това е оценката на потребителите от най - престижното специализирано изложение за месо и месни продукти "МЕСОМАНИЯ 2006" 13-то му издание се състоя от 15 до 18 ноември в столицата и събра над 300 участници. " ИВЕТ" ЕООД участва за първи път в софийската "МЕСОМАНИЯ". Досега шуменските майстори на вкусотиите имаха 4 златни медала на варненското издание на изложението. Почти цялата гама от продукти на шуменските производители беше предствена на щанда им. Още със стъпването си в столицата обаче "ИВЕТ" удари в земята традиционни и дългогодишни участници в изложението и то в най - българската категория - за най-добра луканка. За първи път оценката даваха потребители, а не специално жури. В оспорвана конкуренция те решиха: "Панагюска луканка на "ИВЕТ" е най-добрата.
Две седмици преди изпитанието в София "ИВЕТ" пусна на пазара нов продукт - шпеков салам "Шумен". Това е траен варено - пушен колбас с отличен вкус, а на етикета е изобразен отличителният знак на града паметник "Създатели на българската държава", разказа Юрджихан Хасанова, един от обещаващите млади технолози във фирмата. " ИВЕТ" е вече 15 години на пазара. Политиката на фирмата е насочена към производството на месни продукти и разфасовки с гарантирана хранителна безопасност и високо качество. Защитени и внедрени са вече международни принципи за производство на безопасни хранителни продукти. "Хубавото е, че на "Месомания"-та всички високо оцениха това, което предлагаме. Срещнахме се и с конкурентите, и с търговците. Родиха се много идеи за бъдещи нови продукти и нашите клиенти скоро ще ги видят на пазара", обеща мениджърът по маркетинг и реклама на "ИВЕТ" Димитър Воденичаров.
"Месомания 2006" е организирана от Асоциацията на месопроизводителите и Агенция Булгарреклама. "Освен производили и търговци на месо и месни продукти в него участваха доставчици на машини и съоражения от бранша, прадствени бяха много иновативни технологии", уточни Воденичаров. В две отделни зали на изложението, освен месо и месни продукти, са били предствани и млечни продукти и вино.
FreeWebSubmission.com