Всички права запазени "Ивет" ЕООД 2006 (c)
WebMaster

Архив новини
.:: Всички новини ::.
.:: Архив новини ::.

Подаряват печено коледно прасенце в "Ивет" by Admin (14-08-2006)
Подаряват печено коледно прасенце в "Ивет" От фирмата прогнозират, че до края на годината месото няма да поскъпва
Вастник Шуменска заря, 18 Декември 2006

Един клиент с много късмет ще получи цяло коледно прасенце от "Ивет". Преди това обаче трябва да си е купил нещо от фирмения магазин на ул. "Цар Освободител" и да е пуснал касовата си бележка в кутията на касата. Размерът на покупката няма значение, стига клиентът да не е забравил да запише на бележката име и телефон за връзка. Томболата ще се тегли на 23 декемри точно в 17 ч в магазина.Прасенцето ще бъде около 10 кг, опърлено и вероятно ще е аранжирано с лимонче, издадоха от магазина част от изненадата. Късметлията ще спести поне 100 лв. от менюто за зимните празници. Втората награда от коледната томбола на "Ивет" ще е покупка от магазина на стойност 40 лв., третата - пак покупка, но до 20 лв.
От края на миналата седмица в магазина върви и коледна акция с намаления на много продукти. На промоционални цени са големите разфасовки на основните видове свинско месо. Така например 5 кг бон филе може да се купи на цената на контра филето, или за 10,50 лв. килото. Също толкова голяма опаковка шол може да се купи на цената на бут с кост - по 7.79 лв. Според мениджъра на фирмата Димитър Воденичаров, до края на годината няма причини да се вдигат цените на месото.
Във фирмения магазин на "Ивет" можете да си смелите кайма на място и от месо, което сами сте си избрали и ако не сте много сръчни с ножа, там може да ви нарежет и сухите колбаси на прозрачни резенчета.
Освен качествено месо, редовните клиенти на магазина могат да получат и ценен съвет за приготвянето на идеалните пържоли и котлети. Най-важна е температурата, твърдят технолозите на "Ивет". Само в горещ тиган можете да "запечатате" соковете на месото. За да не изтекат те от мръвката, не бива и да я нобождате с вилица.
Доверете се на един от водещите производители в месопреработвателната промишленост и за коледните и новогодишни празници.

„ИВЕТ” проздравява своите клиенти и бизнеспартнъори с новата 2006 година! Пожелава всички да сещнат празника н апълна трапеза с богатата гама месни продукти с марката”ИВЕТ”! Добър апетит!